Multiflex logo

Företagsadress

Malmgatan 9
640 24 Sköldinge

Öppettider

Mån - Fre 07:00 - 16:00
Lör - Sön Stängt

076 -807 79 56

info@skoldingebygg.se

GDPR (Dataskyddsförordningen)

Den 25 maj träder den nya EU förordningen, GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft. Den ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL). Mycket är sig likt men kraven på hur vi som företag får behandla dina personuppgifter skärps.

Mot bakgrund av EU: s nya allmänna dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR), får Du följande information.

Vi samlar in följande data.

Vi lagrar personuppgifter för att kunna sköta, offerter, order, mm för den löpande affärsverksamheten. Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du gör förfrågningar m.m. och lägger order samt väljer att kommunicera med oss via e-post.

Uppgifterna vi samlar kan inkludera ditt namn, postadress, e-postadress, telefonnummer och i vissa fall organisationsnummer eller personnummer i de fall kreditupplysningar m.m. skall utföras. I vissa fall har dina personuppgifter hämtats från andra källor såsom sökningar via sökmotorer.

Så används data vi insamlar och lagrar.

Uppgifterna vi samlar kan inkludera ditt namn, postadress, e-postadress, telefonnummer och i vissa fall organisationsnummer eller personnummer i de fall kreditupplysningar m.m. skall utföras. I vissa fall har dina personuppgifter hämtats från andra källor såsom sökningar via sökmotorer.

Skäl för användning av dina personuppgifter.

När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i det här meddelandet använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig. Vi följer gällande lag och rättsliga rättigheter och friheter i våra affärskontakter.

Hur vi delar informationen vi samlar in.

Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter. Vi kan behöva dela vissa personuppgifter med våra leverantörer, t,ex. transportörerna och EU.

Lagring.

Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål och så länge som det krävs tex. p.g.a. bokföringslagen. Om Du avregistrerar dig upphör vi databehandlingen och tar bort dina personuppgifter från vårt kundregister, om inte tex. vissa lagar kräver det som tex. bokföringslagen.

Säkerhet.

Vi använder säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Dina val och rättigheter.

Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan alltid begära ett utdrag. Du kan alltid rätta felaktiga personuppgifter eller radera dina personuppgifter. Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register, om lag inte kräver annat.

Avregistrering sker genom att skicka mail till oss: info@skoldingebygg.se

Kontakta oss

Sköldinge Bygg och Mark AB

Malmgatan 9

640 24 Sköldinge

076-807 79 56

info@skoldingebygg.se